Musiikkisuunnittelu

Yleistä

  • Musiikkisuunnittelu perustuu useisiin eri tekijöihin:
  • Käyttäjäryhmän demografisiin ja psykografisiin tekijöihin (ikä, koulutustaso, trenditietoisuus ym.). Tilaaja ilmoittaa nämä tiedot tehdessään tilauksen.
  • Kappaleen musiikillisiin ominaisuuksiin ja tunnettuihin musiikin vaikutuksiin (tunnelma, tempo, rytmi ym.)
  • Asiakkaan erityistoiveisiin

Musiikkia etsitään ryhmäliikuntaa varten koostetusta tietokannasta. Asiakkaalle toimitettavat tiedot ovat: kappaleen esittäjä ja nimi, bpm ja linkki iTunesiin. Kappaleen sisältö tarkastetaan tempomuutoksien ja pahennusta herättävän sisällön* suhteen, mutta kappaleen muotorakenteen (8-jakoisuus) analysointi ei kuulu palveluun.

*suomi, englanti ja ruotsi

Kokonaisen tunnin musiikkisuunnittelu

Kokonaisen tunnin suunnittelua varten tarvitaan tuntiformaatin kuvaus. joka sisältää eri osioiden kuvaukset, osien kestot ja kappaleiden bpm:t. Katso mallidokumentin sisältö tästä. Tuntikuvauksen lisäksi tarvitaan video tunnista. Tunti voidaan myös auditoida asiakkaan toimipaikassa, josta veloitetaan erikseen.

Hinnoittelu

Hinta (sis. alv.)

155 € / 45 minuutin pituinen tunti

210 € / 60 minuutin pituinen tunti

Kappaleiden sisältötarkastus (tempomuutokset ja pahennusta herättävä sisältö) sisältyy hintaan. Kappaleet ovat saman pituisia tai pidempiä kuin asiakkaan ilmoittamat kappalepituudet. Asiakkaan on siis osattava tarvittaessa itse editoida kappaleet tarvittavaan pituuteen.

Musiikkisuunnittelun ehdot

Musiikkisuunnittelu on tarkoitettu yksittäisen ohjaajan käyttöön. Jos musiikki hankitaan useamman ohjaajan käyttöön, ota yhteyttä ennen tilaamista paula.vehmanen(at)musikomania.fi tai täytä yhteydenottolomake. Kappaleet voi hankkia muualta kuin iTunesista, mutta tällöin emme voi taata version olevan saman kuin tietokannassamme

Valmiit mallitunnit

Valmiita mallituntejamme voit ostaa verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan