Koulutukset

Musikomania-konsepti

Musikomania-konseptin avulla kehityt huippuosaajaksi vaihe vaiheelta. Konseptin 20 tunnin mittainen koulutuskokonaisuus sisältää kaiken, mitä sinun tulee tietää musiikista ja musiikin ja liikkeen yhdistämisestä toimivaksi kokonaisuudeksi.

Asiakashyödyt

  • Saat lisää vapaa-aikaa, kun työskentelysi tehostuu. Positiivinen palaute asiakkailta tekee työnteosta mukavaa ja innostavaa. Saatat hetkittäin jopa unohtaa olevasi töissä
  • Kun investoit aikaasi Musikomania! koulutuksiin, voit saavuttaa osaamistason, johon vain 6% ohjaajista yltää ilman koulutusta. Kaikkien oppien tehokkuus on testattu käytännössä.
  • Fitnesstrendejä tulee ja menee. Syvällisempi tieto musiikista ja sen vaikutuksista muuntuu helposti uusien tarpeiden vaatimaksi toiminnaksi. Vankka tietopohja tuo sinulle itsevarmuutta ja uskallat kokeilla jotakin uutta myös musiikillisesti.
  • Koulutusten tieto on sovellettavissa kaikkiin tuntikonsepteihin, jotka eivät sisällä koreografiaa. Tiedon avulla voit helposti luoda myös uusia tuntikonsepteja.

 

Koulutukset livenä

Opetuksen lisäksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden kysyä mieltäsi askarruttavista asioista asiantuntijalta ja keskustelemaan kokemuksistasi muiden ohjaajien kanssa.

Lue lisää

eMusikomania!

Voit kehittyä huippuosaajaksi myös verkossa silloin kun sinulle sopii ja omaan tahtiisi.

Lue lisää